la luce
Install Now
la luce
la luce

la luce

Developer: emre kuru
App Size: 38.94 MB
Release Date: 2020-10-16
Price: Free
Price
Free
Size
38.94 MB

Screenshots for App

iPhone
KRTEKS TEKSTİL ( la luce, L2 ve Qm )



DAHA ÇOK SATMAYA DEĞİL, DAHA ÇOK SEVDİRMEYE ODAKLANAN MARKALARIN ADRESİ

Kadınların farklı beğenilerine seslenen Krteks tekstil, faaliyetlerine üretim, toptan satış ve hazır giyim perakendeciliği alanlarında başladı. Krteks tekstil kararlılık ve disiplin içinde uygulamaya koyduğu stratejileri, yüksek ürün kalitesi ve tüketici memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla kısa sürede hazır giyim sektörünün en önemli kurumlarından biri olmakla kalmayıp, uluslararası pazarlarda da kendisine uzun ve kalıcı bir yer edinmeyi başardı. Üretim planlaması ile Krteks tekstil Türkiye'nin önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor.



Krteks tekstil, küresel hazır giyim markalarıyla dünyanın çağdaş, kentli kadınlarının tarzına katkıda bulunarak, yaşamın her anında tamamlayıcı bir unsur olarak yer alıyor.



Hazır giyim sektöründe kendi bünyemizde tasarım birimlerimizle şıklık, rahatlık ve kullanım kolaylığını esas aldığımız yüksek kalitede tasarımlar hazırlarız. Üretimimizi en iyi bir biçimde planlayarak kendi tesislerimizde gerçekleştirir veya tedarik ederiz. Üretim birimlerimizin vizyonu ''Dünya bayan hazır giyim üretiminde mükemmellik standartlarını belirleyen lider üretici olmaktır''. Bu vizyona doğru ilerlerken sistem ve yönetim kalitesini sürekli geliştirmeyi, müşterilerin kalite, maliyet, tedarik, esneklik, beklentilerini eksiksiz olarak karşılayabilen endüstriyel bir organizasyon oluşturmayı ve çalışanlarına katılımcı, mutlu ve kariyer fırsatları sunan bir çalışma ortamı hazırlamayı misyon olarak benimseriz. Bilimsel perakendecilik avantajımızla girdiğimiz her pazarda perakende operasyonlarımızı deneyimlerimizin getirdiği kaliteyle, doğrudan kendimiz yürütürüz. Mağazalaşmak bu politikanın hayata geçirilmesi açısından öncelikli ve vazgeçilmez önem taşır. Hazır giyim markamız mağazalarda, bayilerimizde ve toptan müşterilerimizde satışa sunulur. Mağazalarımızı alışveriş merkezlerinde ve önemli caddeler üzerinde açmaktayız.



Kuruoğlu Tekstil adıyla 1994 yılında kurulan firma, 2008 yılında ihracat firması olarak sunduğu yüksek ürün kalitesi, ihracat pazarında kısa süre içinde yoğun bir taleple karşılaştı. Bu durum, grubu hızla büyüme sürecine yönlendirdi. Perakende sektöründe marka olma hedefiyle ilerleyen grubun başrol oyuncusu olan la luce 2009 yılında kuruldu. Böylece, 2012 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’nde ilk la luce mağazası açıldı. 25 yaş ve üstü çalışan kadınlar için tasarlanan la luce koleksiyonları mağazalaşmanın da vermiş olduğu pozitif dönüşümü ile hızlı yayılan marka oldu.



-2010’da, Krteks tekstil ailesinin ikinci markası L2 yaratıldı. Özgün tarzını yansıtmak isteyen büyük beden kadınlara yönelik olarak hazırlanan feminen L2 koleksiyonu Türkiye’de ki büyük beden kadınların vazgeçilmezi olamaya başladı.

-2012 yılında daha genç giyinmeyi seven kadınlar için oluşturulan Qm markası Krteks tekstil marka portföyüne katıldı.

-Grup 2012-2014 yılında, açmış olduğu dokuz mağaza ile daha etkin satış kanallarıyla yurt çapında yaygın bir mağazacılık sistemi oluşturmaya karar almıştır.
Show More
Show Less
More Information about: la luce
Price: Free
Version: 1.0
Compatibility: Requires 11.1 or later
Bundle Id: com.lalucegiyim.mobil
Size: 38.94 MB
Genre: Shopping
Release Date: 2020-10-16
Last Update: 2020-10-16
Content Rating: 4+
Developer: emre kuru
Language:

All Apps & Games Created by: emre kuru

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide