Wilo-Asistanı
Install Now
Wilo-Asistanı
Wilo-Asistanı

Wilo-Asistanı

Developer: WILO SE
App Size: 370,5 MB
Release Date: 10 Mar 2013
Price: FREE
4.3
6 Ratings
Size
370,5 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
Wilo uygulaması „Wilo Asistanı“ – Pompa dünyası

Almanya Dortmund kökenli pompa uzmanı WILO SE, artık yüksek verimli pompa teknolojisinin kapsamlı dünyasını taahhüt ve proje firmaları teknisyen ve planlayıcılarının akıllı telefonlarına ve tablet PC'lerine getiriyor. Ücretsiz „Wilo Asistanı“yla, şimdiye kadar sadece yazılı dokümanlarda veya internette yer alan bilgiler ve işlevler artık cebinizde. Kullanımı kolay mobil uygulama, planlama, müşteri danışmanlığı ve kurulum sırasında destek verir. Kullanıcı ayrıca, ısıtma, klima ve sıcak kullanma suyu sirkülasyonu için yüksek verimli, tasarruflu ve çevre dostu pompa teknolojisi için çok sayıda yararlı satış argümanı bulabilir.

Isıtma iklimlendirme tesisatçıları, servis ve montaj randevularının planlanması ve uygulanması sırasında, müşterinin kazan dairesindeki çalışmalar esnasında ve müşteri danışmanlığında bu uygulamadan destek alabilir. Ayrıca „Wilo asistanı“ kullanıcının, doğru ürün bilgilerine ve pompa tekniği ile ilgili tüm bilgi birikimine ulaşmasını sağlar. Veri içeriklerinin ve işlevlerin büyük bir kısmı iPhone'a yüklenir ve bu sayede internet veya WLAN bağlantısı olmadan da bilgilerden yararlanılabilir. Kullanıcı böylelikle veri hacmini boşa kullanmaz ve bulunduğu noktadaki bağlantı koşullarından bağımsızdır.

İşlevler:
> Isıtma ve sıcak kullanma suyu pompaları için etkileşimli parça değiştirme kılavuzu: Sadece değiştirilmesi gereken pompanın adını girin ve anında en uygun, verimliliği yüksek, yeni Wilo pompa tavsiye edilsin. Tavsiye hazırlanırken, 1975'den sonra üretilen, piyasada bulunan binlerce eski pompa dikkate alınır.
> Tasarruf hesaplama: Regülasyonsuz bir ısıtma pompasına kıyasla elektrik tasarruflu, yüksek verimli Wilo pompasının kullanılması halinde olası elektrik masrafı ve CO2 tasarruf potansiyelini hesaplar.
> Islak rotorlu pompalara ilişkin kısa katalog: Wilo ıslak rotorlu pompalar için katalog bilgileri görüntülenir
> Pompa boyutlandırma: İstenen pompa çalışma noktası belirtildikten sonra (m³/h cinsinden debi Q ve m cinsinden basma yüksekliği H) Wilo sunucusu, pompa planlama bilgisini alır ve saniyeler içinde uygun olan Wilo pompasını önerir.
> Arıza bildirim asistanı: „Arıza bildirim asistanı“, belirli bazı Wilo ürünlerinde pompa ekranında görüntülenen olası arıza bildirimlerlerine ilişkin temel bilgiler içerir. Bazı arıza bildirimlerinde araç arızanın nedenini bildirir, arıza tanımını verir ve temel tehlike uyarılarıyla birlikte olası bir çözüm sunar.
> Birim dönüştürücü: En önemli fiziksel birimleri dönüştürür
> Haberler: Yetkili bayiler ve proje firmalarına ilişkin güncel bilgiler
> İletişim: Wilo muhatabına hızlı bağlantı
> QR Tarayıcı: Herhangi bir QR kodunu tarayın
> AR Tarayıcı: Videolar, animasyonlar veya seri açıklamasına doğrudan bağlantılar gibi ek bilgi için broşürlerdeki veya ticari fuarlardaki Wilo ürünlerinin ürün resimlerini tarayın.

Wilo şirketinin köklü tarihi 1872 yılına kadar uzanıyor. O zamanlar Caspar Ludwig Opländer tarafından Almanya, Dortmund'ta bronz ve bakır ürün fabrikası olarak kurulan şirket etkileyici bir başarı öyküsüne imza attı: Günümüzde Wilo Grubu, ısıtma, soğutma ve klima, su temini ve ayrıca atıksu arıtma ve tahliyesi için kullanılan pompa ve pompa sistemlerinin dünya çapında lider üreticilerinden biridir. Daima hareket halinde olması Wilo'nun en belirgin özelliği: Vizyonu her zaman geleceğe dönük olan işletme, araştırma ve geliştirmeye büyük önem vererek, giderek ürün tedarikçisinden sistem tedarikçisine dönüşmekte.

Wilo, pompa piyasasında yüksek teknolojinin uluslararası adı olarak bilinmektedir. İşletmenin arkasında, dünya çapında 60 alt şirkette çalışan 7.000'in üzerinde personel durmakta. Hep birlikte, ilerici fikirler akıllı çözümlere dönüştürülür ve sektöre daima yeni ölçüler kazandırılır.
Show More
Show Less
Wilo-Asistanı 4.57 Update
10 Mar 2013 Version History
Kalitenin ve performansın daha da iyileştirilmesi için uygulamada sürekli güncellemeler yapılmaktadır.Tüm işlevlerden, yeniliklerden ve uyarlamalardan faydalanmak için en güncel sürümü indirin.

~WILO SE
More Information about: Wilo-Asistanı
Price: FREE
Version: 4.57
Compatibility: Requires iOS 11 or later
Bundle Id: de.consoft.wilo
Size: 370,5 MB
Genre: Productivity
Release Date: 10 Mar 2013
Last Update: 10 Mar 2013
Content Rating: 4+
Developer: WILO SE
Language: Türkçe - Almanca - Arnavutça - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Hollandaca - Hırvatça - Lehçe - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Ukraynaca - Yunanca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -

Related Apps
Wilo-Asistanı

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide