Sporx - Spor Haber Canlı Skor
Install Now
Sporx - Spor Haber Canlı Skor
Sporx - Spor Haber Canlı Skor

Sporx - Spor Haber Canlı Skor

App Size: 107.9 MB
Release Date: May 21, 2013
Price: FREE
Price
FREE
Size
107.9 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Sporx uygulamasıyla heyecan dolu spor dünyasına anında bağlanın! Türkiye'nin en kapsamlı spor uygulaması olarak, her spor dalından son dakika haberlerini ve en ilgi çekici içerikleri sizin için tek bir yere topladık.

Futbolseverler için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm Süper Lig takımlarına dair haberleri tuttuğunuz takımınızla birlikte hızlıca takip edin. Ayrıca, diğer spor dallarına olan ilginizi de unutmadık! Basketbol, voleybol, tenis ve daha fazlası için de en güncel haberlere erişim sağlayın. Spor gündemini anlık takip etmek için haberler arasında kaydırma özelliğini kullanın. Sağa ve sola doğru hareket ederek gündemle ilgili en yeni gelişmeleri hızlıca öğrenin. Ayrıca, uygulama ana sayfasından Süper Lig fikstürü, puan durumu, canlı skor, TV'de bugün gibi birçok içeriğe saniyeler içinde erişebilirsiniz.

Canlı Maç Odası'nda maçları anlık olarak takip edin ve gollerden anında haberdar olmak için telefonunuza bildirim alın. Maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine kolayca göz atın. Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! İddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikleri, iddaa tahminlerini, kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyoları bulabilirsiniz.

At yarışı tahminleri bölümünde ise her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz. TV'de bugün bölümüyle tüm spor programlarının saatlerini takip edin ve kendinize hatırlatıcı olarak bildirim al seçeneğini ekleyin. Sporx uygulamasıyla spor dünyasının hiçbir detayını kaçırmayın. Uygulamamızın zengin ve sade menüsünden Takımım, Son Haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, Sporx TV, TV'de bugün, Futbol, Basketbol gibi birçok kategoriye kolayca erişebilirsiniz. İstediğiniz içeriği kişiselleştirerek spor deneyiminizi tam anlamıyla yaşayın. Sporx olarak sizlerin geri bildirimlerini dikkate alarak uygulamamızı sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Bize ulaşmak için destek@sporx. com adresinden haftanın 7/24 bize yazabilirsiniz.
Show More
Show Less
Sporx - Spor Haber Canlı Skor 4.1200.55 Update
Oct 18, 2023 Version History
Merhaba! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Sizler için uygulamamızı sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Bu sürümde;Arama fonksiyonu bug'ı düzeltildi.Hız ve reklam optimizasyonu gerçekleştirildi.Bize her konuda [email protected] adresinden yazmaya çekinmeyin!

~Sporx Development Team
More Information about: Sporx - Spor Haber Canlı Skor
Price: FREE
Version: 4.1200.55
Compatibility: Requires Requires iOS 12 or later
Size: 107.9 MB
Genre: Sports
Release Date: May 21, 2013
Last Update: Oct 18, 2023
Content Rating: 12+
Developer: Sporx Development Team
Language: Turkish -


Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide