ADS

ADS
Радио България  - Онлайн радио  безплатно радио Радио България - Онлайн радио безплатно радио Install Now
Радио България  - Онлайн радио  безплатно радио

Радио България - Онлайн радио безплатно радио

Radio Bulgaria - online radio and free radio This app was developed by RadioFMapp, last update on Oct 9, 2019, it has been downloaded more than 10000

App Size: 5.3M
Free
Download Apk
Google Play

Size

5.3M

ADS

Screenshots for Android

Слушайте онлайн радио в България от най-доброто приложение за радио. Безплатно радио през Интернет и радио онлайн

Използвайки Радио България ?? можете да слушате всички български радиостанции бързо и лесно. Най-добрият радио плейър за слушане на любимите Ви радиостанции. FM радио и AM радио онлайн са по-близо до Вас от всякога. Бързо, просто и ефективно. Най-доброто радио приложение на България?

Без ненужни украшения! Без функционалности за консумиране на място за съхранение! Просто радио онлайн!

Това е Вашето радио приложение, ако искате да слушате радио без дразнещи прекъсвания! Без орязвания или изчакване! Безплатно радио! ?

Имате на Ваше разположение цялата ? музика, ? новини, спорт, ? радио дискусии и всичко, което искате да чуете с едно щракване. Цялото българско радио от Вашия смартфон!

Радио България FM има стотици радио FM и онлайн радиостанции. Сега можете да слушате любимите си радиостанции навсякъде, като просто движите пръста си ☝ Най-добрият български радио плейър!

⚠️ Необходима е Интернет връзка

? Функции

? Функция за заспиване. Автоматично изключване.
? Запазете любимите си станции.
 ⥂ Подредете любимите си станции.
? Бъдете запознати с най-слушаните станции от потребителите.
? Търсете своите станции бързо и лесно.
? Открийте станции от Вашия град.
? Споделете с приятели.
▶ Контрол на конзолата на дисплея с известия.
? Редовно актуализиране на станции.

С функцията ?за заспиване можете да програмирате приложението да се изключва, когато пожелаете. Можете да запишете Вашите любими станции в списъка си с ⭐любими станции, за да имате достъп до тях бързо и да ги филтрирате според предпочитанията си. Имате достъп до секцията ? Топ20, за да разберете кои станции се харесват най-много на потребителите в приложението. ?Търсете желаните от Вас станции по име в полето за търсене. Или ако предпочитате, можете бързо да ?намерите радиостанции от Вашия град! ? Споделете най-доброто онлайн радио приложение с приятелите си! Със своя прост и интуитивен дизайн конзолата на ▶ плейъра ще Ви позволи да контролирате възпроизвеждането от дисплея с известия, без да се налага да влизате в приложението. Слушайте онлайн радио, докато спортувате, докато сте на работа или готвите. Дори и да сте в чужбина! Всички тези функции ще Ви накарат да се насладите на уникално изживяване чрез опростен и лесен за използване интерфейс. Периодично ?актуализираме всички станции, така че винаги да бъдат слушани без проблем.

Радио България: Интернет радио, FM радио и AM радио. Онлайн радиостанции


И много други!

? Обратна връзка

? Нашите потребители са най-важното за нас и това се вижда в обратната връзка, която получаваме всеки ден. Не се колебайте да се свържете с нас, за да направите запитване. Ние четем всички имейли и отзиви и отговаряме на всички запитвания. Приемаме предложения да добавим любимите Ви радиостанции, ако все още не ги имаме в нашия дълъг списък.

ℹ Поддръжка

Предлагаме бърза и надеждна поддръжка за всички потребители и винаги отговаряме на въпросите, които ни пишете на [email protected] Ако имате някакъв проблем с някоя от станциите, несъвместимост с Вашето устройство и т.н., просто ни пишете и ние ще се опитаме да разрешим проблема възможно най-скоро.

За нас
๏ Необходима е Интернет връзка.
๏ Контакти: [email protected]
๏ Ако искате да добавите други станции, моля, уведомете ни.
ADS
More Information about: Радио България - Онлайн радио безплатно радио
Price:
Free
Version:
4.9.53
Downloads:
10000
Compatibility:
Android 4.4 and up
Bundle Id:
com.radiofmapp.bulgaria
Size:
5.3M
Last Update:
Oct 9, 2019
Content Rating:
Teen
Developer:
RadioFMapp
Related Apps
Радио България - Онлайн радио безплатно радио
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine