Aviokarti
Install Now
Aviokarti
Aviokarti

Aviokarti

Developer: traveltechhouse
App Size: 345.1 KB
Release Date: Jun 9, 2017
Price: FREE
Price
FREE
Size
345.1 KB

Screenshots for App

iPhone
Првата апликација за купување авио карти во Македонија! Инсталирај ја бесплатно и заштеди пари и време!

Имај ги најевтините авионски карти со тебе секогаш. Преку најголемиот портал за онлајн резервации на авио карти во Македонија aviokarti.mk, спореди ги цените на преку 500 нискобуџетни и класични авиокомпании и резервирај по гарантирано најниски цени со неколку кликови.

За помош и прашања, јави се на 02 6111 999 или испрати порака на [email protected]

Спакувај се, полетуваме!
Show More
Show Less
Aviokarti 2.0 Update
Jun 9, 2017 Version History
This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.Minor fixes

~traveltechhouse
More Information about: Aviokarti
Price: FREE
Version: 2.0
Compatibility: Requires Requires iOS 8 or later
Bundle Id: AviokartiApp.AviokartiApp
Size: 345.1 KB
Genre: Travel
Release Date: Jun 9, 2017
Last Update: Jun 9, 2017
Content Rating: 4+
Developer: traveltechhouse
Language: English -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine