Skoletube
Install Now
Skoletube
Skoletube

Skoletube

App Size: 175.1 MB
Release Date: 2012-03-30
Price: FREE
4
399 Ratings
Size
175.1 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
Skoletube er en effektiv, sky-baseret video og medieplatform målrettet elever og lærere i det danske skole og uddannelsessystem.
Elever kan nemt uploade og dele deres medieproduktioner med andre elever eller lærere via Skoletubes beskyttede mediakanaler.
Udover muligheden for upload og distribution har Skoletube en række tredje-parts-apps inkluderet. Med frikøbte apps som Wevideo, Explain Everything, Mindmeister, Pixton m.fl. har eleverne en komplet vifte af verdensførende produktionsapps til rådighed.
Med Skoletube har elever og lærere alt det de har brug for til at lave kreative digitale produktioner. En komplet mediesuite!
Skoletube arbejder tæt sammen med andre danske skoleleverandører. Forlag som Gyldendal, Clio Online, alinea m.fl. læner sig direkte op af og henviser direkte til Skoletubes apps og tools i et hav af undervisningsforløb og aktiviteter.
Adgangen til Skoletube er direkte integreret i de førende danske læringsplatforme som MinUddannelse, Meebook, MOMO m.fl.
Show More
Show Less
Skoletube 3.6.6 Update
2022-01-30 Version History
Et totalt re-design af Tubestory. App'en er nu meget mere intuitiv og nem at arbejde med. Alene eller sammen med andre kan du nemt producere små film med billeder, som du speaker til. Du kan zoome og pege på detaljer i billedet, mens du taler. Det hele optages og produceres til en lille film, som via Skoletube kan deles med andre og/eller lægges i kanaler.Upload af medier er blevet optimeret, og app’en er blevet bedre til at fortælle hvis noget går galt.Deling af filer fra andre apps er blevet optimeret, og nu muligt at dele fra endnu flere apps, såsom Pages og Numbers.En lang række bugs er blevet rettet.

~Webtjenesten LærIT
More Information about: Skoletube
Price: FREE
Version: 3.6.6
Compatibility: Requires Requires iOS 8 or later
Bundle Id: dk.skoletube.skoletube
Size: 175.1 MB
Genre: Education
Release Date: 2012-03-30
Last Update: 2022-01-30
Content Rating: 4+
Developer: Webtjenesten LærIT
Language: Danish -


Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide