Eduard Social
Install Now
Eduard Social
Eduard Social

Eduard Social

Developer: Apostle B.V.
App Size: 90.2 MB
Release Date: 2022年8月4日
Price: FREE
Price
FREE
Size
90.2 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Eduard Social is een Social branding platform waarmee je op basis van een content strategie kunt
publiceren, analyseren, adverteren en samenwerken met alle lagen van de organisatie. Je zet authentieke verhalen van de werkvloer om naar unieke social media content die deelbaar is voor iedereen binnen de organisatie. Het platform is ook bij uitstek geschikt voor een strategische social media aanpak vanuit een top-down benadering. Of je nu medewerkers, franchise-ondernemers, resellers of andere stakeholders wilt betrekken bij de inzet van social media. Met Eduard Social creëer je via persoonlijke kanalen en bedrijfskanalen van alle betrokkenen een enorm relevant bereik.

Het werkt heel eenvoudig. Jij legt je collega’s of andere stakeholders kant-en-klare berichten voor. Zij publiceren deze vervolgens met een druk op de knop (binnen de app) op hun persoonlijke kanalen of hun bedrijfskanalen. Vrijwillig natuurlijk. En zodra ze iets willen aanpassen, kan dat natuurlijk ook.

Maar het werkt ook andersom. Met de app kunnen je collega’s of andere stakeholders heel eenvoudig zelfgemaakte, teksten, foto’s of video’s vanuit een werksituatie insturen ter publicatie. Na eventuele bewerking stuur jij deze vervolgens ter publicatie naar (delen van) de organisatie of daarbuiten. Pas dan wordt de content van de organisatie écht persoonlijk en authentiek.

Langzaamaan bouw je dus een beeldbank op met authentieke content vanaf de werkvloer. Handig voor het marketingteam! Want authentieke en persoonlijke content komt geloofwaardiger over dan stock-foto’s en advertenties. Én het is nog goedkoper ook.

Oftewel, nooit meer een tekort aan inspiratie! Vergroot eenvoudig het netwerk van je organisatie, samen met collega’s en andere stakeholders.
Show More
Show Less
More Information about: Eduard Social
Price: FREE
Version: 1.0
Compatibility: Requires 系统要求:iOS 11 or later
Bundle Id: io.redactapp.eduard
Size: 90.2 MB
Genre: Productivity
Release Date: 2022年8月4日
Last Update: 2022年8月4日
Content Rating: 4+
Developer: Apostle B.V.
Language: 加泰罗尼亚文, 德文, 意大利文, 法文, 波兰文, 简体中文, 英文, 葡萄牙文, 西班牙文 -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine