Kindermeditaties
Install Now
Kindermeditaties
Kindermeditaties

Kindermeditaties

App Size: 128.3 MB
Release Date: 23 मार्च 2022
Price: FREE
Price
FREE
Size
128.3 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
De kindermeditatie app is speciaal ontwikkeld en vormgegeven voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. De meditaties zijn geschreven en ingesproken door Jiska vanuit haar jarenlange ervaring als pedagoog, mindfulnesstrainer en yogadocent. De meditaties zijn toegankelijke verhalen voor kinderen, ze sluiten aan bij hun belevingswereld en zijn down to earth. De gemiddelde duur van een meditatie is ongeveer 8 minuten.

De meditaties zijn al ruim 85.000 keer geluisterd in de het afgelopen jaar en de reacties zijn dan ook hartverwarmend die we krijgen.

“Ik vind zulke meditaties heel leuk vooral de jouwe”

“DIT HELPT ECHT IK BEN ALTIJD NIET LEKKER IN MIJN VEL IN DE OCHTEND MAAR NU WEL. HEEL ERG BEDANKT!!!!!”

“Ik heb het gevoel dat ik niet weet waar ik in het echt ben”

Je kan onder andere deze meditaties terug vinden in de app:
- Het Strand
Het is een warme dag. De zon stralend aan de hemel. Er is geen wolkje aan de lucht. De lucht is blauw, helder blauw zo ver als je kunt kijken. Je besluit vandaag naar het strand te gaan.
- Het Noorderlicht
Ineens merk je dat je je adem inhoudt. Helemaal in verwondering… Je ademt rustig uit. Ademt weer in. Je blijft maar kijken naar hoe de vormen en de kleuren veranderen. Welke kleur zie jij nu? En welke vorm? In gedachten kun je dit steeds laten veranderen. Kijk nog maar even naar al die prachtige sterren en het betoverende noorderlicht...

De app bevat een tweetal gratis meditaties en zijn reclamevrij. De overige meditaties zijn beschikbaar op het moment dat je een abonnement neemt op de app. Dit kan voor €2,99 per maand of voor €29,99 per jaar. Er komen regelmatig nieuwe meditaties bij in de app zodat je niet uitgeluisterd raakt.

Met het geld dat we verdienen aan de app willen we nieuwe meditaties ontwikkelen en nog meer kinderen bereiken in zowel Nederland als daarbuiten. Onze droom is om een stichting op te zetten waaruit we mindfulnesstrajecten voor kinderen kunnen financieren die dit niet kunnen betalen.

We hanteren de standaard voorwaarden van Apple omtrent het gebruik van de app. Deze kan je hier vinden; https://www.kindermeditatieapp.nl/terms-of-use
Onze Privacy Policy vind je hier https://www.kindermeditatieapp.nl/privacy-policy/
Show More
Show Less
Kindermeditaties 1.0.2 Update
23 मार्च 2022 Version History
Er is weer een nieuwe meditatie beschikbaar in de app onder de categorie Ontspannn.. Dit is een meditatie waarbij je de dag van je af gaat schudden. Pas dus goed op waar je staat zodat je je zelf niet pijn doet of iemand anders :) Daarnaast willen de volgende mensen bedanken voor hun feedback;- Rianne voor het vinden van een typvout (we zijn heel goed in typefouten maken ;))- Laurinda voor het opmerken dat er een verkeerde meditatie gekoppeld was in de app.

~Jiska Clevering-Hartsuiker
More Information about: Kindermeditaties
Price: FREE
Version: 1.0.2
Compatibility: Requires iOS 11 or later
Bundle Id: nl.sterrig.kindermeditatie
Size: 128.3 MB
Genre: Lifestyle
Release Date: 23 मार्च 2022
Last Update: 23 मार्च 2022
Content Rating: 4+
Developer: Jiska Clevering-Hartsuiker
Language: अंग्रेज़ी -
All Apps & Games Created by: Jiska Clevering-Hartsuiker
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine