Omroep Gelderland
Install Now
Omroep Gelderland
Omroep Gelderland

Omroep Gelderland

Developer: Omroep Gelderland
App Size: 80 MB
Release Date: Mar 10, 2011
Price: FREE
4.9
14 Ratings
Size
80 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
More Screenshots for iMessage
Welkom bij de vernieuwde app van Omroep Gelderland! Met het laatste nieuws en video's uit de provincie Gelderland, het weer, live radio, tv en meer.

AL HET NIEUWS UIT GELDERLAND

Op welk moment van de dag je de Omroep Gelderland app ook opent: je ziet altijd het belangrijkste nieuws en de nieuwste video's uit de provincie. Op de homepage van de Omroep Gelderland app en Gld.nl is ruimte gemaakt om extra aandacht te kunnen geven aan thema’s die alle Gelderlanders aan het hart gaan. Ben je een fanatieke nieuwsvolger? Op de pagina Net Binnen zie je het laatste nieuws in één oogopslag.

MEER REGIO’S EN LOKAAL NIEUWS

Je kunt voortaan kiezen uit acht verschillende regio’s voor het nieuws uit jouw eigen omgeving: Arnhem en omstreken, Rijk van Nijmegen, Achterhoek, Gelderse Vallei, Rivierengebied, Stedendriehoek, Noord-Veluwe en Liemers. Dankzij onze lokale partners is het nieuws bij jou uit de buurt altijd dichtbij.

LIVE TV, RADIO, STREAMS EN PODCASTS

Volg belangrijke evenementen op de voet met onze livestreams en liveblogs. Uitzending Gemist is vernieuwd, zodat je jouw favoriete tv- en radioprogramma’s nog gemakkelijker terug kunt kijken en luisteren. En ook onze prijswinnende podcasts beluister je nu direct in de app.
Show More
Show Less
Omroep Gelderland 13.3 Update
Mar 11, 2024 Version History
We zijn voortdurend bezig onze app te verbeteren. Deze versie bevat een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen, waarmee de app stabieler is gemaakt.Wil je niets missen? Zorg er dan voor dat je automatische updates ontvangt.

~Omroep Gelderland
More Information about: Omroep Gelderland
Price: FREE
Version: 13.3
Compatibility: Requires Requires iOS 13 or later
Size: 80 MB
Genre: News
Release Date: Mar 10, 2011
Last Update: Mar 11, 2024
Content Rating: 4+
Developer: Omroep Gelderland
Language: English - Dutch - Frisian -


Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide