Dextragrup 24h
Install Now
Dextragrup 24h
Dextragrup 24h

Dextragrup 24h

Developer: Dextra Grup
App Size: 46.7 MB
Release Date: 30 Dec 2021
Price: FREE
Price
FREE
Size
46.7 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
Us presentem la nova eina que permet més agilitat i transparència amb la gestió , ara els Nostres clients, copropietaris i els arrendadors poden accedir a les dades de la seva comunitat o del seu pis de lloguer mitjançant aquesta aplicació.

Ara, com a serveis oferts des de l'administració i sense càrrec, podeu accedir a la informació de la vostra comunitat a través de l'aplicació, un podreu veure la pòlissa d'assegurances, les actes, les liquidacions de cada any, el pressupost vigent, les incidències en curs i en quin punt es troben tots els documents relacionats, rebuts pendents i pagats.

També permet veure l'estat de comptes de l'any en curs, visualitzar les factures pagades de l'exercici, i els rebuts pagats o pendents. L'aplicació, permet rebre notificacions de convocatòries a les JUNTES i si no podeu assistir, permet o bé delegar el vot, o bé el dia de la Junta, seguir la votació dels punts i VOTAR punt per punt de l'ordre del dia, amb totes les garanties.

Per accedir envieu un email a [email protected] amb el vostre nom i número del DNI, i us remetrem el codi d'accés, que és el mateix que el de la web www.dextragrup.cat a l'apartat 24 Hores Online.
Show More
Show Less
Dextragrup 24h 22.05.02 Update
30 Dec 2021 Version History
- Unificar diseño de los listados- Crear una ficha de liquidación horizontal donde poder consultar los distintos tipos de documentos de la liquidación- Añadir lista de recibos pendientes para el rol de Arrendador- En las listas de facturas e incidencias añadir filtro de fechas- Añadir lista de contratos de alquiler al rol de Arrendador- Al contactar un industrial, que solo salgan las direcciones postales de tipo "Trabajo"- Error al cambiar la contraseña

~Dextra Grup
More Information about: Dextragrup 24h
Price: FREE
Version: 22.05.02
Compatibility: Requires Requires iOS 12 or later
Bundle Id: es.pragma.admin24.mobile.dextra
Size: 46.7 MB
Genre: Productivity
Release Date: 30 Dec 2021
Last Update: 30 Dec 2021
Content Rating: 4+
Developer: Dextra Grup
Language: English -
All Apps & Games Created by: Dextra Grup
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine