Navngiv - Swipe  Match
Install Now
Navngiv - Swipe Match
Navngiv - Swipe  Match

Navngiv - Swipe Match

Developer: NORDIOS IVS
App Size: 31.90 MB
Release Date: 2019-10-05
Price: Grátis
Price
Grátis
Size
31.90 MB

Screenshots for App

iPhone
SWIPE OG MATCH DET HELT PERFEKTE BABYNAVN

Navngiv gør det sjovt og overskueligt for nybagte og kommende forældre i Danmark at finde det helt rette fornavn til den lille. Med Navngiv kan du på egen hånd eller sammen med en partner finde barnets navn blandt Danmarks nu mere end 40.000 godkendte fornavne til piger og drenge.

Stryg fornavne du synes godt om til højre, og ignorer navne du ikke synes om ved at stryge dem til venstre. Er du tilsluttet med en partner*, vil der være et match, når både du og din partner har synes godt om det samme fornavn.

Alle fornavne som er vurderet eller matchet sorteres ud på lister, så de er nemme at overskue og vende tilbage til. Derudover har Navngiv en stribe af valgfrie kriterier, som kan anvendes til begrænse navneudvalget som f.eks. køn, krav til længde eller bestemte bogstaver, som skal indgå i fornavnet.

FUNKTIONER OG INDHOLD

• Indeholder alle godkendte fornavne i Danmark (+40.000 unikke fornavne - opdateres løbende) til piger og drenge. Som gratis bruger har du adgang til 200 populære fornavne i Danmark
• Anvend Navngiv på egen hånd eller match fornavne med en partner som I begge synes om
• Hold overblikket med navnelisterne: ”Matches” (fornavne du har matchet med en partner), ”Stjerner” (fornavne du synes specielt godt om og har givet en stjerne), ”Likes” (fornavne du synes godt om), og ”Ignorerede” (fornavne som du har ignoreret)
• Filtrer på pige, drenge og/eller unisex-fornavne
• Filtrer og begræns udvalget af fornavne på specifikke bogstav(er) som navnet enten skal begynde med, indgå i navnet eller ende med
• Filtrer og begræns udvalget af fornavne på maksimum eller minimum antal bogstav(er) som navnet skal bestå af
• Nulstil alle swipes og matches. Vil du begynde forfra, har du mulighed for at nulstille alle fornavne, du tidligere har swipet
• Søgefunktion. Du kan søge blandt alle fornavne og manuelt tilføje de fornavne du allerede holder af
• Statistik/tællefunktion som giver mulighed for at følge med i hvor langt du er kommet i navnejagten
• Sortering ud fra popularitet - vælg om du vil have fornavne vist efter “mest populære” eller “mindst populære” først
• Alfabetisk eller tilfældig rækkefølge - vælg om du vil have fornavne vist i alfabetisk eller tilfældig rækkefølge

PRØV GRATIS OG OPGRADER FOR FULD ADGANG

Du kan frit og kvit afprøve Navngiv hvor du automatisk har fri adgang til 200 populære fornavne i Danmark. Vælger du at opgradere til den fulde version (engangsbeløb) får du adgang til hele databasen med +40.000 godkendte fornavne i Danmark (opdateres løbende).

Vælger du at opgradere til fuld version i Navngiv vil betalingen blive opkrævet som et engangsbeløb på din iTunes-konto ved bekræftelse af købet.

* Obs! Tilkøb af fuld version med adgang til alle godkendte fornavne i Danmark gælder ÉN bruger. Vil du matche fornavne med din partner skal du være opmærksom på I begge skal tilkøbe fuld version. Navngiv findes pt. kun til iPhone.

VI SÆTTER PRIS PÅ DIN FEEDBACK!

Du er meget velkommen til at fortælle os, hvordan du bruger Navngiv, og har du forslag til forbedringer eller tilføjelser, hører vi meget gerne fra dig. Vi lytter til alle input, vi modtager, og bestræber os på at give alle vores brugere en god oplevelse med Navngiv! Du kan fange os på os [email protected], og vi vender tilbage på alle henvendelser.

Synes du om Navngiv, og ønsker du at støtte os, vil vi naturligvis også blive super glade hvis du giver app’en en anmeldelse og en bedømmelse (på 5 stjerner :-) her i App Store.
Show More
Show Less
Navngiv - Swipe Match 3.0.1 Update
2022-04-17 Version History
- Hastigheds- og stabilitetsoptimeringer - Engelsk sprog understøttet - Opdatering af navnedatabasen

~NORDIOS IVS
More Information about: Navngiv - Swipe Match
Price: Grátis
Version: 3.0.1
Compatibility: Requires 12.0 or later
Bundle Id: com.nordios.nameapp
Size: 31.90 MB
Release Date: 2019-10-05
Last Update: 2022-04-17
Content Rating: 4+
Developer: NORDIOS IVS
Language: DA - EN -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine