milliólépés
Install Now
milliólépés
milliólépés

milliólépés

Developer: BSS Kft.
App Size: 12,2 MB
Release Date: 30 de jul. de 2021
Price: FREE
Price
FREE
Size
12,2 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenesen letölthető applikációja, amelyben 113 mozgásforma lépésekké alakításával egy virtuális utazást tehetünk a szervátültetés történetében, miközben fittebb és edzettebbek leszünk. Az applikáció a legtöbb mérőeszközzel párosítható. Az applikációban követhető az egyén és a csapat teljesítménye, a versenyzők aktuális sorrendje. A megtett út folyamatosan kirajzolódik a térképen.

A program célja, hogy az egészséges és szervátültetett emberek együtt mozduljanak meg egy jó ügyért: az EGÉSZSÉGÉRT! A rendszeres mozgás nemcsak az egészség megőrzésében segít, hanem számos krónikus betegség állapotát is javítja.

Társadalmi célú közösségi aktivitás és egészség kampány, amely a rendszeres mozgás népszerűsítésén keresztül megismerteti többek között a szervátültetést és érzékenyít a hátrányos helyzetűek iránt.

A programot adománygyűjtéssel is társítjuk.
Regisztráció: Egyéni regisztráció, amelyről egy megerősítő e-mailt kapsz. A regisztráció ingyenes, de emellett – ha szeretnéd - lehetőséged van a COVID sújtotta szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel.
Arany fokozat: 50.000 Ft, amiért egy aranyérmet és értékes ajándékcsomagot kapsz
Ezüst fokozat: 25.000 Ft, amiért egy ezüstérmet és egy egyedi pólót kapsz
Bronz fokozat: 10.000 Ft, amiért egy bronzérmet és egy kulacsot kapsz

Csapatok: Szólítsd meg családtagodat, barátaidat, ismerősödet, és készülj egy öt fős csapattal! Válasszatok nevet és csapatkapitányt, aki a már beregisztrált tagokat befogadhatja a csapatába. A játék során láthatjátok a csapat és az egyének által megtett napi lépésszámot illetve egy térképen a megtett utat.
Rólunk: A Magyar Szervátültetettek Országos Sport, Kulturális és Érdekvédelmi Szövetsége közhasznú szervezet, amely 1998-ban alakult meg. Szövetségünk ernyőszervezet, amelynek tagjai egyesületek. Országszerte, minden régiót lefedve és minden szerv-specifikus egyesületet is érintve, összesen 20 tagegyesületünk van. http://trapilap.hu
Küldetésünk: a szervátültetett és a szervátültetésre váró betegek hosszabb és minőségi életéért dolgozunk, aktív és tudatos életet élő, egymást segítő közösséget alkotunk.
Tevékenységi területek: sport, érdekvédelem, beteg edukáció, közösségépítés.
Mindezek együttesen biztosítják, hogy a szervátültetettek olyan aktív és tudatos életet éljenek, amely biztosítja, hogy a beültetett szerv a lehető legtovább működve adjon új életet.
Show More
Show Less
milliólépés 1.2.4 Update
30 de jul. de 2021 Version History
Optimalizált felületek

~BSS Kft.
More Information about: milliólépés
Price: FREE
Version: 1.2.4
Compatibility: Requires Requer o iOS 11 or later
Bundle Id: hu.bss.milliolepes
Size: 12,2 MB
Release Date: 30 de jul. de 2021
Last Update: 30 de jul. de 2021
Content Rating: 12+
Developer: BSS Kft.
Language: Inglês -
All Apps & Games Created by: BSS Kft.
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine