Wilhelminakerk-Petruskapel
Install Now
Wilhelminakerk-Petruskapel
Wilhelminakerk-Petruskapel

Wilhelminakerk-Petruskapel

App Size: 75.2 MB
Release Date: 2023年5月9日
Price: FREE
Price
FREE
Size
75.2 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Show More
Show Less
More Information about: Wilhelminakerk-Petruskapel
Price: FREE
Version: 1.0
Compatibility: Requires 系统要求:iOS 12 or later
Bundle Id: app.donkeymobile.pgddwilhelminakerk
Size: 75.2 MB
Genre: Lifestyle
Release Date: 2023年5月9日
Last Update: 2023年5月9日
Content Rating: 4+
Developer: Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam te Dordrecht
Language: 法文, 英文, 荷兰文 -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine