Wilhelminakerk-Petruskapel
Install Now
Wilhelminakerk-Petruskapel
Wilhelminakerk-Petruskapel

Wilhelminakerk-Petruskapel

App Size: 76.9 MB
Release Date: May 9, 2023
Price: FREE
Price
FREE
Size
76.9 MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
iMessage
More Screenshots for iMessage
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Show More
Show Less
Wilhelminakerk-Petruskapel 2.15.0 Update
Feb 29, 2024 Version History
In deze release introduceren we belangrijke veiligheidsverbeteringen om uw account te beschermen.Waaronder tweestapsverificatie (2FA), een optionele laag extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw account daadwerkelijk alleen toegankelijk is voor u. Ook krijgt u nu een rijkere visuele ervaring met onze verbeterde functies voor afbeeldingen en video's!

~Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam te Dordrecht
More Information about: Wilhelminakerk-Petruskapel
Price: FREE
Version: 2.15.0
Compatibility: Requires Requires iOS 12 or later
Size: 76.9 MB
Genre: Lifestyle
Release Date: May 9, 2023
Last Update: Feb 29, 2024
Content Rating: 4+
Developer: Protestantse gemeente Dordrecht-Dubbeldam te Dordrecht
Language: English - Dutch - French - Frisian - German - Polish -


Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide