BFI App
Install Now
BFI App
BFI App

BFI App

Developer: Enis Jusufi
App Size: 31.85 MB
Release Date: 2021-07-15
Price: Gratuit
Price
Gratuit
Size
31.85 MB

Screenshots for App

iPhone
Mobile APP i destinuar enkas për komunitetin islam në Maqedoni e më gjërë. Në pëllëmbë të dorës ju keni të gjitha veglat duke filliar prej aktiveteteve të shumta të Bashkësisë Islame të Maqedonisë, rajonie e diasporës. Poashtu me komunikim intern me hiearkinë e Rijasetit, dua, lutje, takvimi e shumë mundësi të tjera. Andaj ju lutemi ta instaloni dhe kësisoji të jemi të bashkuar dhe pranë jush.
Show More
Show Less
BFI App 1.3 Update
2022-03-10 Version History
minor fixes

~Enis Jusufi
More Information about: BFI App
Price: Gratuit
Version: 1.3
Compatibility: Requires 13.0 or later
Bundle Id: sh-BFI-v1
Size: 31.85 MB
Release Date: 2021-07-15
Last Update: 2022-03-10
Content Rating: 4+
Developer: Enis Jusufi
Language: EN -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine