EnToen Nu - geschiedenis app
Install Now
EnToen Nu - geschiedenis app
EnToen Nu - geschiedenis app

EnToen Nu - geschiedenis app

App Size: 23.73 MB
Release Date: 2013-09-07
Price: ¥490
Price
¥490
Size
23.73 MB

Screenshots for App

iPhone
=== EnToen Nu - De Canon van Nederland ===

Heb jij ook wel eens moeite met de Nederlandse geschiedenis?
Hunebedden, Karel de Grote, Koning Willem I, de Wereldoorlogen …

Met de EnToen app wordt alles duidelijker. Ontdek de Canon van Nederland op school en thuis op je tablet. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

EnToen Nu is bedoeld voor alle geïnteresseerden in de Nederlandse cultuur en geschiedenis, en in het bijzonder voor leerlingen en docenten vanaf groep 5 tot en met het voortgezet onderwijs. Met de Canon sta je oog in oog met de geschiedenis van Nederland!

De Canon van Nederland bestaat uit vijftig slim gekozen 'vensters' die samen het verhaal van Nederland laten zien. In 2020 is de Canon geheel vernieuwd op basis van nieuwe ontwikkelingen en inzichten: tien vensters zijn vervangen, en de teksten van alle vensters zijn herzien. Ook zijn de vensters nu verbonden via zeven thematische hoofdlijnen. Deze release van de EnToen Nu app biedt volledige ondersteuning voor de recent vernieuwde Canon van Nederland (2020).

Open een venster en je krijgt zicht op één van de personen, voorwerpen of gebeurtenissen die hebben bijgedragen aan het Nederland waarin wij nu leven. Per venster kan er gekozen worden voor informatie op een niveau van groep 5 tot en met het voortgezet onderwijs.

Bekijk foto’s en filmpjes, links naar websites en maak leuke opdrachten samen met klasgenoten of vrienden.

=== Informatie voor leerlingen ===

Laat het opdrachtenwiel draaien en ontdek welke leuke opdrachten je alleen of met een groepje kunt doen.

Kies een vensterplaat om een interactieve reis te maken door de boeiende details van een canon onderwerp.

Je kunt de EnToen app in de les gebruiken - als de juf of meester het goed vindt natuurlijk ;-) - maar de app biedt je ook heel veel materiaal dat je kunt gebruiken voor een werkstuk of spreekbeurt.

=== Informatie voor docenten ===

De app is één van de eerste educatieve apps die volledig bij de kerndoelen van het onderwijs aansluiten. De app is te gebruiken vanaf groep 5 tot en met in het voortgezet onderwijs. Het taalgebruik en de beschikbare materialen zoals filmpjes en opdrachten worden aangepast aan de geselecteerde doelgroep.

De Canon van Nederland is als didactisch concept ontwikkeld door de commissie Ontwikkeling Nederlandse Canon (2005-2007). De Canon van Nederland is bedoeld voor alle geïnteresseerden in de Nederlandse cultuur en geschiedenis, en in het bijzonder voor leerlingen en docenten vanaf groep 5 tot en met het voortgezet onderwijs. In 2006 werd de eerste versie van de Canon gepresenteerd, en ondergebracht bij stichting entoen.nu. In 2020 is de Canon van Nederland grondig herijkt door de commissie Kennedy. De EnToen Nu app biedt ondersteuning voor de nieuwe Canon van Nederland.

=== Informatie over de app ===

Deze app wordt ontwikkeld en onderhouden door Bright Side of Life - Breukelen.
Show More
Show Less
EnToen Nu - geschiedenis app 1.5.2 Update
2021-02-14 Version History
Nieuw in deze versie: • Nieuw app icon. • Bijgewerkt carousel. • Kleine bug fixes en verbeteringen. Nieuw sinds 1.5.0: • Ondersteuning van de vernieuwde Canon van Nederland (versie 2020). • Bijgewerkte Boeken en films, Er op uit en Websites. • Verbeteringen van inhoud voor bepaalde doelgroepen, vensterplaten, en opdrachten. • Ondersteuning voor iOS 14 en verbeterde weergave op nieuwe iPad modellen. • Minimaal iOS 11 vereist.

~Bright Side of Life Computer Consultancy B.V.
More Information about: EnToen Nu - geschiedenis app
Price: ¥490
Version: 1.5.2
Compatibility: Requires 11.0 or later
Bundle Id: nl.brightside.entoen
Size: 23.73 MB
Release Date: 2013-09-07
Last Update: 2021-02-14
Content Rating: 4+
Developer: Bright Side of Life Computer Consultancy B.V.
Language: EN -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine