Gal Lifestyle
Install Now
Gal Lifestyle
Gal Lifestyle

Gal Lifestyle

App Size: 35.2MB
Release Date: 2021년 5월 20일
Price: FREE
Price
FREE
Size
35.2MB

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Ez az új alkalmazás az egészséges életmód és a táplálkozással foglalkozik. Segítségével könnyebben megy majd a formásodás, segít felállítani egy rendszert az étkezésedben, könnyebben kiigazodsz a mikor-mit ajánlott enni témákban. 
Az alkalmazáson belüli finom receptek mind egészségtudatosan vannak felépítve, testsúlycsökkentés és testsúly-tömegnövelős célokra egyaránt felhasználható. A hasznos tippek és tanácsok segítségével könnyebben el tudod kezdeni az életmódváltást. A receptek segítségével megszeretném mutatni, hogy az életmódváltás során sem kell lemondanunk a finom ételekről, szinte bármit eltudunk készíteni egészséges alapanyagok felhasználásával is.
Ha szeretnéd jól és fitten érezni magad a bőrödben, szeretnél formásabb alakot és egészségesebben étkezni, akkor tudnod kell arról, hogy mit eszel, az alapanyagok minőségéről és az ételek elkészítéséről. Ebben is tudd neked segíteni az applikáció.
Az összes receptet magam készítettem el és fotóztam. Reggeli, tízórai/uzsonna, vacsora és sütemények szerint vannak kategórizálva.
Folyamatosan frissülő tartalommal, ami azt jelenti hogy akár heti szintű friss receptek kerülhetnek fel, illetve exkluzív blogbejegyzések az egészséges életmódról és táplálkozásról, fitnessről. Emellett további ötleteket/tippeket osztok meg a főzésről, a bevásárlásról, a motivációról, az önfejlesztésről.
Tagsági opciók:
Ingyenes: Az applikáció ingyen letölthető és válogatott ingyenes tartalommal megtekinthető. Így pár receptet kitdusz próbálni, hogy hogy tetszik így bátran eltudod dönteni, hogy szeretnéd-e a teljes tartalmakat és az összes többi receptet látni.
Prémium: A applikáció teljes körű hozzáférésének feloldásához előfizetési 3 hónapos vagy 12 hónapos tagságot tudsz választani.

Csomag lehetőségek:
3 hónapos tagság: 9000 Ft
12 hónapos tagság: 30.000 Ft (így 2 hónap grátisz)

Mi a különbség az ingyenes és a prémium tagság között?
25 receptet kitudsz próbálni az ingyenes tartalomnál. Azonban ha prémium tag vagy több mint 80 egészséges, fitt receptet láthatsz étkezésekre külön lebontva.
Minél többet tudsz meg az egészséges életmódról és táplálkozásról, annál jobb lehetsz és anná könnyebben érheted el a céljaidat, hisz a tudás hatalom! A blogbejegyzések segítenek neked az életmódváltásban, szakmai támogatást kaphatsz.
Folyamatosan frissülő tartalom és újabb receptek várnak a prémium tagokra.
Show More
Show Less
Gal Lifestyle 1.3 Update
2021년 5월 20일 Version History
Kezdőképernyő frissítése

~Premium Web Media Kft.
More Information about: Gal Lifestyle
Price: FREE
Version: 1.3
Compatibility: Requires iOS 10 or later
Bundle Id: com.marsxqapp
Size: 35.2MB
Genre: Lifestyle
Release Date: 2021년 5월 20일
Last Update: 2021년 5월 20일
Content Rating: 4+
Developer: Premium Web Media Kft.
Language: 영어 -
All Apps & Games Created by: Premium Web Media Kft.
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine