TimeSnap
Install Now
TimeSnap
TimeSnap

TimeSnap

Developer: Gravity B.V.
App Size: 7.21 MB
Release Date: 2015-08-06
Price: Gratis
Price
Gratis
Size
7.21 MB

Screenshots for App

iPhone
Algemeen
TimeSnap vereenvoudigt de publicatie en registratie van uren voor hun medewerkers en freelancers. Door TimeSnap te koppelen aan de eigen planningssoftware, worden roosters en gewerkte uren gekoppeld met de app van de medewerkers. Daarnaast zorgt TimeSnap voor de synchronisatie van roostergegevens naar de eigen agenda van de medewerker, bijv. Outlook of Google Calendar.
De medewerker kan ook via ww.timesnap.nl zijn agenda raadplegen in een eigen portal, mocht de mobile device niet beschikbaar zijn.


Functionaliteiten


1. Opdrachten
Door een koppeling met planningssoftware ziet de medewerker in TimeSnap al zijn ingeplande opdrachten/diensten. Hierin worden datum, tijden, project of dienstnaam, locatie, status en aanvullende opmerkingen getoond. De app kent een dag-, week- en maandweergave.
Daarnaast is het mogelijk voor de medewerker om opdrachten of diensten toe te voegen aan zijn rooster.

2. Urenregistratie
Na uitvoer van de werkzaamheden kan de medewerker gewerkte uren, genoten pauze en een toelichting invoeren in de bestaande opdracht via ‘Historie’. Deze gegevens worden vervolgens weer gekoppeld aan de planningssoftware, waardoor handmatige invoer hierin overbodig is.

3. Meldingen
Wanneer een geplande datum of tijd wordt gewijzigd, ziet de medewerker dit in de app aan een indicator bij ‘Meldingen’. Eenmaal geopend wordt de aard van de wijziging getoond, zodat de medewerker ook weet wat er is veranderd in zijn rooster.

4. Beschikbaarheid
Met TimeSnap kan de medewerker zelf zijn beschikbaarheid inplannen. Hierbij is het mogelijk één of meerdere dagen te plannen voor bijvoorbeeld vakantie of roostervrije wensen. De invoer is eenvoudig en makkelijk te bedienen met de herhaalfunctie.

5. Exporteren
De medewerker kan opdrachtgegevens exporteren en versturen naar een gekozen mailadres. Hiervoor zijn de formaten .csv en .txt beschikbaar. Zo kan bijvoorbeeld ingevoerde beschikbaarheid makkelijk worden gedeeld.
Show More
Show Less
TimeSnap 1.43 Update
2015-10-15 Version History
Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer. Fine tuning and bug fixing

~Gravity B.V.
More Information about: TimeSnap
Price: Gratis
Version: 1.43
Compatibility: Requires 8.0 or later
Bundle Id: nl.ionline.timesnap
Size: 7.21 MB
Release Date: 2015-08-06
Last Update: 2015-10-15
Content Rating: 4+
Developer: Gravity B.V.
Language: NL - EN - FR - DE - IT -
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine